بازدید دکتر قالیباف از تنها کوثر کارآفرینی معلولین شهر تهران

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

شهردار تهران صبح امروز با حضور در مرکز کوثر موسسه نیکوکاری رعد الغدیر ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این موسسه در جمع صمیمانه توانیابان و زنان سرپرست خانوار حضور یافت و با آنها گفت و گو کرد.

صبح روز چهارشنبه ۷ مهر ماه سال جاری دکتر محمد باقر قالیباف با حضور یک ساعته خود در مرکز کارآفرینی کوثر رعدالغدیر از فعالیت‌های رعدالغدیر و روند ارائه خدمت در بخش‌های مختلف این موسسه بازدید نمودند.

طی این بازدید معصومه فراهانی «مدیر روابط عمومی و بین الملل موسسه رعد الغدیر» به تشریح برنامه های در حال اجرا و نیز طرحهای آتی این موسسه در حوزه کارآفرینی پرداختند و به منظور حمایت از چرخه اشتغال پایدار توانیابان خواستار ورود و مشارکت بیشتر سازمان شهرداری تهران در حمایت از تولید داخلی و محصولات مددجویان شدند .

مرکز کوثر رعدالغدیر بعنوان تنها مرکز کوثر کارآفرینی معلولین در شهر تهران می باشد که از سال ۱۳۹۳ با مشارکت شهرداری منطقه ۲۰ در شهرک ۱۳ آبان کار خود را آغاز نمود.

این مرکز در حال حاضر مشتمل بر کارگاه های تولیدی چون : خیاطی،صنایع دستی ،عرقیات گیاهی ،صبحانه سالم می باشد که با ظرفیت اشتغال ۵۰ توانیاب و زن سرپرست خانوار مشغول به فعالیت می باشد .

ساختمان فعلی به مساحت ۷۰۰ متر مربع طی تفاهم نامه ای از سوی معاونت امور بانوان شهرداری منطقه به مدت ۵ سال و به صورت رایگان در اختیار رعد الغدیر به منظور توانمند سازی توان یابان و زنان سرپرست خانوار منطقه جنوب تهران و نیز ایجاد اشتغال پایدار برای آنها قرار گرفته است.

در حال حاضر تنها مرکز تخصصی ارائه خدمات حمایتی و مددکاری به معلولین ضایعه نخاعی نیز در این مرکز با بیش از ۴۷۰ عضو فعال بوده و ارایه خدمت می نماید .

ازحاشیه‌های شیرین این بازدید؛گفتگوی دوستانه شهردار با توانیابان، قول پیگیری و رسیدگی به برخی از مشکلات آنها، اهداء محصولات تولیدی و هدایای هنری توانیابان به ایشان بود.

در خاتمه گفتنی است موسسه نیکوکاری رعد الغدیر از جمله موسسات پیشرو در ارائه خدمات کارآفرینی اجتماعی به معلولین جسمی حرکتی در پایتخت میباشد که با دریافت تسهیلات از سوی سازمانهای زیربط و حمایت خیرین و نیکوکاران موفق به توانمند سازی بیش از ۲۰۰۰ مددجو و ایجاد اشتغال پایدار برای ۶۶۰ توانیاب شده است.

سال گذشته بزرگترین مرکز کارآفرینی مددجویان شهر تهران نیز به همت نیکوکاران این موسسه، در شرق تهران راه اندازی شد .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
برگزاری رویداد بزرگ روز جهانی معلولان با حضور ۱۵۰۰ نفر در فرهنگسرای بهمن

برگزاری رویداد بزرگ روز جهانی معلولان با حضور ۱۵۰۰ نفر در فرهنگسرای بهمن

رویداد بزرگ روز جهانی معلولان روز سه‌شنبه ۱۱ آذرماه به همت مؤسسه نیکوکاری رعد الغدیر، خیریه بهشت امام رضا(ع) و موسسه همیاری و با مشارکت فعال ۱۰ سازمان مردم‌نهاد حوزه معلولیت در تالار شهید آوینی فرهنگسرای بهمن برگزار شد.

مطالعه خبر