با حضور فرماندار تهران افتتاح شد/مراکز پیام موسسه نیکوکاری رعد الغدیر در جنوب تهران

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

تحریریه خبر- مراکز پیام موسسه نیکوکاری رعد الغدیر با ظرفیت اشتغال ۱۱۰ توانیاب جسمی حرکتی روزدوشنبه با حضور دکتر”انوشیروان محسنی بندپی” رییس سازمان بهزیستی کشور، “عیسی فرهادی” معاون استاندار و فرماندار تهران”، دکتر “مصطفی سراج” مدیر بهزیستی شهرستان تهران و “فرزانه مروستی” رییس اداره اجتماعی فرمانداری تهران، افتتاح شد.

 به گزارش تحریریه خبر روابط عمومی فرمانداری تهران ، دراین مراسم که درهفته بهزیستی برگزار گردید، “علیرضا آتشک” مدیر موسسه نیکوکاری رعد الغدیر و سلطان زاده از موسسین و خیرین این موسسه به هنگام بازدید قسمت های مختلف این موسسه کارآفرین و خدمات رسان به معلولان، گزارش های لازم را به مدعوین ارایه کردند.

مدیر موسسه گفت: این مجموعه از سال ۸۱ و با یک خانه اجاره ای و با ۴۰ تا ۵۰ معلول جسمی حرکتی کار خود را آغاز کرد و این رقم امروز به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر افزایش یافته که  پس گذرندن دوره های آموزشی لازم، مدرک بین المللی دریافت کرده اند و برای ۷۰۰ نفر از آنان نیز ایجاد شغل پایدار شده است.

آتشک اضافه کرد: موسسه نیکوکاری رعد الغدیر کوشش می کند خدمات آموزشی و توانبخشی حرفه ای را تا حد توان در اختیار توان یابان قرار داده و آموزش های مفید، به روز، کاربردی و متناسب با امکانات و توانایی های آنان را با هدف امکان اشتغال ارایه نماید.

وی با اشاره به اینکه مدیران دولتی به کاربران این موسسه اعتماد کرده و پروژه های مهمی همچون یارانه و ۴۰۵۰ را به آنان واگذار کرده یادآور شد: معولان نیز همچون دیگر اقشار جامعه باید از فرصت های شغلی شرافتمندانه، مستقل و روزی حلال بر خوردار باشند.

منبع : سایت فرمانداری تهران 

https://tehran.ostan-th.ir/News/3364

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر