تنها مرکز دندانپزشکی رایگان کشور در نمایشگاه اکسیدا ۵۶

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

صبح امروز؛ همزمان با آغاز بکار پنجاه و ششمین کنگره رسمی و نمایشگاه سالانه انجمن دندانپزشکان ایران ؛نمایشگاهی نیز از توانمندیهای معلولین موسسه نیکوکاری رعد الغدیردر زمینه صنایع دستی و هنری ، در محل کنگره واقع در سالن اجلاس سران دایر شد .
در اکسیدا ۵۶، مرکز دندانپزشکیِ موسسه نیکوکاری رعدالغدیر, بعنوان اولین و تنها مرکز ارائه دهنده خدمات رایگان دندانپزشکی به معلولین جسمی حرکتی سراسر کشور، با در اختیار گرفتن غرفه ای،ضمن برپایی نمایشگاهی از صنایع دستی و هنری توانیابان به معارفه خدمات مرکز دندانپزشکی رعد الغدیر به گروه های مختلف حاضر در نمایشگاه و بازدید کنندگان از این نمایشگاه پرداخت.
به همین منظور علیرضاآتشک مدیر موسسه نیکوکاری رعد الغدیر در توضیحات تکمیلی خود درباره فعالیت مرکز دندانپزشکی رعدالغدیر گفت: با توجه به اهمیت امور درمانی؛ علی الخصوص دندانپزشکی معلولین خاصی چون C.P و با توجه به عدم پاسخگویی مناسب سازمانها و مراکز درمانی جهت خدمت رسانی به این عزیزان؛ به لطف خداوند، یاری انسانهای نیکوکار و دندانپزشکان نوعدوست %

نظرات شما
دیگر مطالب
گزارش اولین نشست هم‌اندیشی برگزاری برنامه گرامیداشت روز جهانی معلولین با حضور مدیران مؤسسات فعال در حوزه معلولیت به میزبانی رعد الغدیر

گزارش اولین نشست هم‌اندیشی برگزاری برنامه گرامیداشت روز جهانی معلولین با حضور مدیران مؤسسات فعال در حوزه معلولیت به میزبانی رعد الغدیر

اولین نشست هم‌اندیشی برگزاری برنامه گرامیداشت روز جهانی معلولین با حضور مدیران مؤسسات فعال در حوزه معلولیت به میزبانی رعد الغدیر برگزار شد. در این جلسه، هماهنگی‌ها، هم‌افزایی و یکپارچه‌سازی فعالیت‌ها برای اجرای هرچه بهتر این ویژه‌برنامه مورد بررسی قرار گرفت.

مطالعه خبر
مدیریت اضطراب در مصاحبه‌های شغلی برای افراد معلول

مدیریت اضطراب در مصاحبه‌های شغلی برای افراد دارای معلولیت

مصاحبه شغلی همواره یکی از پراسترس‌ترین مراحل ورود به بازار کار است. برای افراد دارای معلولیت، این تجربه می‌تواند چالش‌برانگیزتر باشد؛ چراکه علاوه بر فشارهای معمول، نگرانی‌هایی درباره نگرش مصاحبه‌کنندگان، شرایط محیطی یا دسترسی مناسب نیز وجود دارد.

مطالعه خبر