تهیه البسه کار

موسسه نیکوکاری رعد الغدیر از سال ۱۳۸۵ با تجهیز و راه اندازی یک واحد کارگاه خیاطی، امکان اشتغال برای ۱۲نفر از افراد معلول را در زمینه تولید انواع البسه کار مورد نیاز کارکنانِ شرکتها، سازمانها، کارگاه ها، مدارس و بیمارستانها را فراهم نموده است.

تعهد، پاسخگویی، وقت شناسی، ارائه محصول با کیفیت و تلاش برای جلب اعتماد، حفظ و نگهداشت مشتریان و افزایش میزان رضایت آنها، منجر به همکاری با بیش از ۱۵۰ برند مطرح کشور و تداوم همکاری با آنها را برای رعد الغدیر به ارمغان آورده است.

واگذاری فرصتهای خرید و تامین کالا از تولیدات این کارگاه توسط شرکتها، دستگاه ها، سازمانها و… یک اقدام ارزشمند و انسانی است که نه تنها نقش موثری در کسب اعتبار اجتماعی و ارتقای مسئولیت اجتماعی (CSR) شرکتی و یا شخصی (PSR) و مشارکت معنوی آنها در حمایت از اشتغال پایدار این قشر را فراهم آورده است، بلکه منجر به ساخت و گسترش مدلی موفق از زنجیره همکاری سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی و دولتی را رقم زده است.

کلیه شرکت های علاقمند به تعامل و همکاری با این کارگاه می توانند حضوری از محل کارگاه خیاطی رعد الغدیر بازدید نموده و پس از مشاهده کیفیت کار و کالا، نسبت به عقد قرارداد رسمی برای سفارشات خود اقدام نمایند.

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
چگونه یک محیط کار فراگیر ایجاد کنیم؟

چگونه یک محیط کار فراگیر ایجاد کنیم؟

در دنیای امروز، موفقیت یک کسب‌وکار تنها به سود مالی آن بستگی ندارد؛ بلکه به فرهنگ سازمانی و ارزشی که برای کارکنان خود قائل است نیز مرتبط است. ایجاد یک محیط کار فراگیر و بدون تبعیض، نه تنها یک مسئولیت اجتماعی است، بلکه یک استراتژی هوشمندانه برای رشد و نوآوری به شمار می‌رود. استخدام افراد دارای معلولیت، گامی مهم در این مسیر است که به کسب‌وکار شما کمک می‌کند تا به استعدادهای ارزشمند و پنهان دسترسی پیدا کند.

مطالعه خبر