حمایت از اشتغال افراد دارای معلولیت در رویداد ” حرکت با برکت “

به گزارش واحد روابط عمومی ، بنیاد برکت با همکاری سازمان بهزیستی کشور و موسسه نیکوکاری رعدالغدیر، در نظر دارد تا رویداد «حرکت با برکت» را با هدف احصا ایده های کارآفرینی افراد دارای معلولیت ، افزایش اشتغال آنان،  بهبود تولید در کشور و سرمایه‌گذاری بر‌روی طرح‌ها و ایده‌های کسب‌وکار نوآورانه، کارآفرینانه و دانش‌بنیان در حوزه معلولین، برگزار کند. این رویداد ۲۰ شهریور ماه با حضور مدیر عامل بنیاد برکت، رییس سازمان بهزیستی کشور و جمعی از مسئولین به صورت رسمی افتتاح گردید و مهلت ارسال طرح ها و ایده ها تا ۳۰ مهرماه تعیین شده است.

این رویداد در دو محور اصلی برگزار می‌شود: طرح «توانمند» و طرح «سرآمد» که شرایط هرکدام در ادامه می آید. طرح توانمند مخصوص کارآفرینان و ایده پردازان دارای معلولیت و یا سرپرستان این عزیزان است و شرایط احراز برای ثبت طرح ها و ایده ها عبارتند از : قرار داشتن در یکی از نقاط هدف اشتغالزایی بنیاد برکت و ارائه مدارک اثبات معلولیت یا سرپرستی معلولان است.همچنین نوع حمایت در طرح توانمند حمایت به‌صورت آموزش فنی مهارتی، حمایت به‌صورت تامین مالی طرح‌های اشتغال‌زایی و تامین نهاده‌های تولید و پشتیبانی از طرح‌ها خواهد بود.

بنابر این گزارش، طرح سرآمد نیز جهت کارآفرینان، استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و اشخاص حقیقی و حقوقی ارائه‌دهنده‌ی محصولات/خدمات مرتبط با معلولین و یا استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و اشخاص حقیقی و حقوقی که از توانمندی معلولین در ارائه‌ی محصولات/خدمات خود استفاده می‌کنند، است.همچنین نوع حمایت در طرح توانمند، آموزش رایگان کسب ‌وکار، ارائه‌ی تقدیرنامه به ۲۰ طرح برتر، امکان جذب سرمایه تا سقف ۲ میلیارد تومان در قالب مدل‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر(مخصوص استارت‌آپ‌ها) ، امکان دریافت تسهیلات تا سقف ۱۰ میلیارد تومان(۱۴ تا ۱۸ درصد)، امکان سرمایه‌گذاری بنیاد برکت به‌صورت سهامدار(حداکثر ۴۹ درصد) و حمایت بنیاد برکت از تهیه‌ی طرح مالی/مطالعات امکان‌سنجی برای ۲۰ طرح برگزیده خواهد بود.

گفتنی است علاقه‌مندان میتوانند، جهت شرکت در رویداد «حرکت با برکت» که با محوریت جذب همه ایده ها در تمام نقاط کشور و به‌صورت ملی برگزار می‌شود، طرح و برنامه‌ی پیشنهادی خود را برای ارائه به سرمایه‌گذار(بنیاد برکت) در درگاه https://event.barkat.ir ثبت نمایند و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره دبیرخانه این رویداد به شماره تماس ۰۲۱۶۳۴۶۸۸۸۸ تماس حاصل فرمایند.

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
بازدید مسئولان بهزیستی شهرستان اسلامشهر از رعد الغدیر

بازدید مسئولان بهزیستی شهرستان اسلامشهر از رعد الغدیر

صبح روز چهارشنبه، سوم بهمن‌ماه، آقای حمیدرضا جعفریان، رئیس اداره بهزیستی شهرستان اسلامشهر، به همراه آقایان میثم اکبری، مسئول حراست، و یوسف فرجی، مسئول روابط عمومی و اطلاع‌رسانی، از موسسه نیکوکاری رعد الغدیر بازدید کردند.

در این بازدید، هیئت بهزیستی از …

مطالعه خبر
بازدید شهردار منطقه 18 به همراه مدیران شهری منطقه از موسسه رعد الغدیر

بازدید شهردار منطقه ۱۸ به همراه مدیران شهری منطقه از رعد الغدیر

صبح روز دوشنبه دوم بهمن ماه، دکتر رضا محمدی شهردار منطقه ۱۸ به همراه آقایان هرندی شهردار ناحیه و مهندس مقدم معاونت فرهنگی اجتماعی منطقه و سرکار خانم جمالی مدیر سلامت شهرداری منطقه با حضور در موسسه نیکوکاری رعد الغدیر، از این موسسه بازدید کردند.

مطالعه خبر