آیین تجلیل از خیرین، فعالیت سلامت و شهدای مدافع سلامت منطقه 18

آیین تجلیل از خیرین، فعالین سلامت و شهدای مدافع سلامت منطقه ۱۸

همزمان با هفته سلامت و به منظور پاسداشت تلاش‌های خالصانه فعالان حوزه سلامت، روز یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ مراسمی با حضور جمعی از مسئولان شهری، فعالان اجتماعی، گروه‌های جهادی، نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد و خانواده‌های معظم شهدای مدافع سلامت در سالن کنفرانس موسسه رعد الغدیر برگزار گردید.

این برنامه به همت معاونت اجتماعی شهرداری منطقه ۱۸  و با مشارکت موسسه نیکوکاری رعد الغدیر برگزار و طی آن از خدمات ارزشمند فعالان عرصه سلامت، به ویژه آنان که در دوران‌های دشوار همچون بحران کرونا در صف مقدم خدمت‌رسانی حضور داشتند، تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم، از نمایندگان مراکزی همچون مرکز بهداشت ولیعصر (عج)، بیمارستان فیاض‌بخش، درمانگاه خیریه امام رضا (ع)، بیمارستان کودکان حکیم، بیمارستان غیاثی، درمانگاه سیدالشهدا، بیمارستان شهدای یافت‌آباد، کانون معلولان منطقه ۱۸، کانون خدمت رضوی منطقه ۱۸ تهران و درمانگران حوزه سلامت موسسه رعد الغدیر تجلیل شد.

مسئولان حاضر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، بر ضرورت توسعه فرهنگ سلامت در جامعه، نقش اثرگذار گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم‌نهاد در ارتقای سطح بهداشت عمومی، و اهمیت ترویج سبک زندگی سالم تأکید کردند.

معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۸ با تأکید بر حمایت از فعالان سلامت و خانواده‌های شهدای مدافع سلامت اظهار داشت:

«سلامت روان یکی از مهم‌ترین نیازهای امروز جامعه است. از این رو، تمرکز برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی باید به سمت تقویت سلامت روان، ارتقای تاب‌آوری اجتماعی و توسعه فعالیت‌های جهادی در این حوزه سوق پیدا کند. شهرداری منطقه ۱۸ خود را متعهد می‌داند که در این مسیر با تمام توان حضور داشته باشد.»

در ادامه مراسم، مدیرعامل موسسه نیکوکاری رعد الغدیر در سخنانی ضمن اشاره به اهمیت سلامت به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار، اظهار داشت:

«فعالان عرصه سلامت نماد ازخودگذشتگی و مسئولیت اجتماعی هستند و تجلیل از آنان، ادای دین به تلاش‌هایشان و الگویی برای تقویت روحیه خدمت‌رسانی در جامعه به شمار می‌رود.»

در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایا از جمعی از فعالان برگزیده حوزه سلامت، اعضای گروه‌های جهادی، نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد و خانواده‌های شهدای مدافع سلامت قدردانی به عمل آمد.

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر