اهدای ۱۵۰۰۰ ماسک در کمپین سهام مهربانی ۶

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

این روزها حال دنیا چندان خوب نیست. ویروس کرونا نظم جهان را حسابی به هم ریخته و سلامت انسانهای بسیاری را در معرض بیماری و مرگ قرار داده است . وقتی در رعد الغدیر خبر دار شدیم که متاسفانه   همشهریها و هموطنان کشور عزیزمان ایران هم  درگیر با  بیماری شدند و از طرفی توان دولت هم در ارائه خدمت ب  هنگام به بیماران  با محدودیتهایی  همراه است  ، بعنوان یکی از موسسات مردم نهاد و یاری رسان در مواقع بحران ،تصمیم گرفتیم تا مانند همیشه با مشارکتهای انسانهای خوش قلب و نوعدوست تلاشی برای کاهش بحران داشته باشیم .

به همین دلیل با برخورداری از امکانات موجود و نیروی انسانی آموزش دیده و همدلی صمیمانه حامیان و نیکوکاران برای مدت سه هفته دور ششم پویش مهربانی را راه اندازی کردیم و اینبار موضوع این پویش را نذر ماسک در نظر گرفتیم .

خط تولید کارگاه  حمایتی خیاطی  رعد الغدیر بلافاصله برای تهیه و دوخت ماسک مهیا شد . مکان استریل شد  با مشارکتهای اهدایی خیرین در طی پویش سهام مهربانی ۶ ،،نخ ، کش،پارچه،دستگاه استریل و سایر تجهیزات فراهم شد  و کار تولید و دوخت ماسکهای پارچه ای به  دست توانمند افراد دارای معلولیت شاغل در این کارگاه آغاز شد .

با گسترش شیوع بیماری و ضرورت حفظ سلامت کارکنان با نظر مدیر عامل موسسه قرار شد تا کار دوخت  در منزل توانیابان صورت گیرد . به همین دلیل چرخ خیاطیها به منازل آنها منتقل و  ادامه کار از تاریخ ۲۵ اسفندماه  به صورت دورکاری انجام می پذیرد .

تیمی۵ نفره  متشکل از مسئول کارگاه ، برشکار،اتوکار، استریل و بسته بندی  به صورت روزانه در تمام ایام برگزاری پویش و حتی تمام ایام تعطیلات نوروز به صورت متمرکز  مشغول به کار در محل کارگاه  حمایتی خیاطی رعد الغدیر بود.   

این کارگاه در حال حاضر  ظرفیت تولید روزانه ۲۰۰۰ عدد ماسک را دارد .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”11141″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب

آغاز ثبت‌نام فرآیند انتخاب تیم ایران برای ابیلیمپیک هلسینکی ۲۰۲۷

ابیلیمپیک، رقابت بین‌المللی مهارت‌های حرفه‌ای افراد دارای معلولیت است که هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود. در این دوره، بیش از ۴۰ رشته در هشت گروه اصلی شامل فناوری ساخت‌وساز، صنایع دستی و اوقات فراغت، هنرهای خلاقانه و مد، غذا، فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنعت، رسانه و خدمات معرفی شده است.

مطالعه خبر
از یک یونیت کوچک تا کلینیکی برای توان‌یابان؛ روایت شکل‌گیری کلینیک دندان‌پزشکی رعدالغدیر

از یک یونیت کوچک تا کلینیک برای معلولین؛ روایت شکل‌گیری مرکز دندان‌پزشکی رعدالغدیر

کلینیک دندان‌پزشکی رعد الغدیر از سال ۱۳۸۸ با هدف ارائه خدمات رایگان دندان پزشکی به افراد دارای معلولیت جسمی‌حرکتی در کشور فعالیت می‌کند و به گفته یکی از بنیان گذاران این کلینیک، حدود ۲۰ دندان‌پزشک به‌صورت داوطلبانه با این مجموعه همکاری دارند؛ با این حال، افزایش تعداد نیروهای داوطلب و جذب کمک‌های مردمی برای ارائه خدمات بیشتر، همچنان از نیازهای این مرکز عنوان شده است.

مطالعه خبر