در روز پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴، جمعی از دانشآموزان دبیرستان دوره دوم متوسطه مفید با همراهی دبیر جامعهشناسی، جناب آقای نوذری، از مؤسسه خیریه رعد الغدیر بازدید کردند.
این بازدید با هدف آشنایی دانشآموزان با فعالیتهای متنوع موسسه رعد الغدیر در زمینه توانمندسازی افراد دارای معلولیت و تقویت نگرش مسئولانه نسبت به مسائل اجتماعی برگزار شد.
دانشآموزان در این بازدید از کلاسهای آموزشی که شامل کلاس های تولید محتوا، طراحی سایت، دریم کچر، گلیم بافی، نقاشی روی سفال و …، کارگاه خیاطی، مراکز تماس و نمایشگاه صنایع دستی بازدید کردند. تجربهای که برای بسیاری از آنها شگفتانگیز و الهامبخش بود.
در پایان، یکی از بخشهای تاثیر گذار این بازدید، برگزاری نشست پرسش و پاسخ دانش آموزان با یکی از مسئولان مؤسسه بود. دانشآموزان با علاقه و دقت، پرسشهایی درباره فعالیتهای رعد الغدیر، چالشهای افراد دارای معلولیت و شیوههای حمایت از آنان مطرح کردند.
این تجربه ارزشمند، نهتنها روزی بهیادماندنی برای دانشآموزان رقم زد، بلکه افق تازهای از مسئولیتپذیری، همدلی و درک اجتماعی پیش روی آنان گشود.