فیلم+ سلامت اجتماعی توانیابان در گرو اشتغال

توانمندسازی روحی، ارتقای امید و انگیزه و درآمدزایی، از اهداف اصلی برنامه ریزی آموزشی در رعدالغدیر می باشد.

موسسه نیکوکاری رعدالغدیر در راستای تحقق ماموریت خود در تلاش است تا با فراهم آوردن دسترسی آسان، بهنگام و فاقد هزینه برای توانیابان (افراد دارای معلولیت) امکان رشد فردی و اجتماعی ایشان را در جامعه ایجاد نماید.

به همین منظور از ابتدای فعالیت این موسسه از سال ۱۳۸۰ تا کنون بیش از ۳۲۰۰ نفر از افراد دارای معلولیت از خدمات افتخاری این موسسه بهره مند شده اند.

به دنبال اعتمادزایی و خلق ارزش های نوین از توانمندی های ذاتی افراد دارای معلولیت، این موسسه موفق به اشتغالزایی برای ۸۵۰ نفر از توانیابان از طریق معرفی به کار، خود اشتغالی و اشتغال در کارگاه های شغلی این موسسه شده است.

در حال حاضر تعداد ۱۵۸ توانیاب در پست اپراتور تلفنی مرکز تماس در ۶ واحد کالسنتر این موسسه، تعداد ۱۷ نفر در بخش کارگاه دوخت، و ۱۰۰ نفر نیز در بخش مشاغل خانگی و فعال در تولید و عرضه انواع صنایع دستی و هنرهای تزئینی فعالیت می کنند.

کلیه علاقه مندان به مشارکت در امور خیر، به ویژه اشتغالزایی و شرکت های علاقه مند به اجرای مسئولیت اجتماعی در قبال افراد دارای معلولیت می توانند به صورت حضوری از این موسسه بازدید نموده و شاهد تاثیرات اثربخش خدمات این مرکز در زندگی توانیابان باشند.

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر