مراسم ترحیم مادر یکی از خیرین موسسه نیکوکاری رعد الغدیر

به گزارش واحد روابط عمومی، دوشنبه ۱۶ آبان ماه مراسم ترحیم مادر جناب آقای سودمند در موسسه نیکوکاری رعد الغدیر برگزار شد.گفتنی است طرح راحیل موسسه نیکوکاری رعد الغدیر با ارسال استند، تاج گل و بسته های حلوا و خرما پشتیبان خدمات مراسم ترحیم شهروندان در تهران است که عواید حاصل از فروش صرف هزینه های توانبخشی کودکان دارای معلولیت میشود.همچنین آقای سودمند با برگزاری این مراسم  در موسسه رعد الغدیر،هزینه این برنامه را صرف هزینه های درمانی و توانبخشی کودکان دارای معلولیت کرده اند.

 

 

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر