نظر به گستردگی پدیده مــعلولیت در شهـرهای مـختلف کــشـور و ضــرورت تـاسـیس مـراکزی بـرای توانبخشی و آموزش فنی و حرفه ای منجر به اشتغال برای افراد دارای معلولیت با هدف بهـره مندی از مـواهب زنــدگی دلپذیر و عادی مـانند سایر افراد جـامعه، مـوسسه نیکوکاری رعـد الـغدیر بعنوان سازمـانی مردم نهاد در راستای تحقق عدالت اجتماعی و توسعه خدمات توانـبخشی حـرفه ای بـرای آنها در مـناطـق محروم و کم برخوردار و نیز ترویج فرهنگ نیکوکاری در کشور، اقدام به اجرای طرح تاسیس مراکز مشابه را نمود.
در این فرایند خدمات مورد نیاز برای راه اندازی و مدیریت اجرایی مراکز توانبخشی حرفه ای معلولان جـسمی حـرکتی در کـشور، توسط مـوسسه نیـکوکاری رعـد الغـدیر به صورت داوطلبانه و کاملا تخصصی و کاربردی از طریق مشاهده، بازدید حضوری، آموزش، مشاوره و حمـایت مالی به خیرین و نیکوکاران بومی در استانهای محروم ارائه می شود. 

این مـوسسه از ابـتدای فعـالیت خود تا کنون مـوفق به تاسیس مـراکز نیکوکاری با هدف ارائه خدمات رایگان آموزش فنی و حرفه ای، توانبخشی و توسعه فرهنگ کارآفرینی اجتماعی برای افراد دارای معلولیت شده است.

نقشه پراکندگی مراکز مشابه در کشور

get

لیست

برای مشاهده اطلاعات هر مرکز روی استان مورد نظر کلیک کنید.

ویدیوی فهرست سازمان‌های مردم نهاد آموزشی و توانبخشی افراد دارای معلولیت

سوالات متداول

تلاش برای توزیع عادلانه امکانات و نیز دسترس پذیری خدمات برای افراد معلول در مناطق مختلف کشور

پس از دریافت درخواستِ تمایل برای ایجاد مرکز مشابه از سوی متقاضیان حقیقی یا حقوقی، مسئول توسعه مراکز در رعد الغدیر بررسیهای لازم را نسبت به تائید صلاحیت متقاضی (حقیقی یا حقوقی)، بررسی آماری تعداد افراد معلول ساکن آن شهر، رصد فعالیتهای سایر موسسات فعال حوزه معلولین در آن شهر آغاز می نماید.

در صورت تائید اولیه شرایط، جلسه ای حضوری با متقاضیان در محل رعد الغدیر برگزار و مشروح روند همکاری به اطلاع متقاضی می رسد. در صورت موافقت اولیه و پذیرش شرایط فیمابین، رعد الغدیر فعالیت خود را در زمینه تاسیس مرکز مشابه در آن شهر آغاز می نماید.

الف) حمایت مالی و تامین تجهیزات مورد نیاز

رعد الغدیر فقط در سال اول بودجه لازم برای تامین تجهیزات آموزشی و توانبخشی را از سوی خیرین تامین و اهدا می نماید.

ب) آموزش نیروی انسانی و انتقال تجربه

رعد الغدیر متعهد به انتقال تجربه به اعضای هیئت مدیره، مدیریت و کارکنان خیریه برای مدت فقط دو سال می باشد.

 این فعالیت از طریق بازدیدهای حضوری از محل رعد الغدیر، جلسات تخصصی کارکنان مرکز مشابه با کارشناسان رعد الغدیر در بخشهای متناظر، مشاوره، راهنمایی و پاسخ به سوالات آنها می باشد.

حمایت رعد الغدیر از این مراکز دائمی نیست. اعضای هیات مدیره خیریه تاسیس شده موظف می باشند اقدامات لازم برای ثبت مرکز خود را بعنوان موسسه ای مستقل و حقوقی پیگیری نمایند.

رعد الغدیر از ابـتدای فعـالیت خود تاکنون مـوفق به راه اندازی چندین مـرکز نیکوکاری با هدف ارائه خدمات رایگان آموزش فنی و حرفه ای، توانبخشی و حمایت از کارآفرینی افراد معلول در کشور شده است که اسامی آنها به شرح زیر است:

 

۱ – مجتمع آموزشی نیکوکاری کاشانه مهر کاشان

۲ – موسسه خیریه توانیابان رعد شیراز

۳ – موسسه نیکوکاری رعدالغدیر پاکدشت

۴ – مرکز حرفه آموزی انجمن ضایعه نخاعی استان هرمزگان

۵ – مرکز حرفه آموزی موسسه خیریه باران مهرلیان بوشهر

۶ – مرکز نیکوکاری امام سجاد (ع) بروجن

۷ – مرکز توان یاران صبح الوند همدان

۸ – انجمن حمایت از کودکان بهشت اصفهان

۹-  موسسه خیریه عطوفت محلات استان مرکزی

۱۰- مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد الیگودرز

۱۱- مجتمع توانیابان موسی بن جعفر(ع) پیشوا

۱۲- موسسه آوای روشنایی چابهار

۱۳- موسسه خیریه توانبخشی آموزشی رعد گیلان

تامین بودجه راه اندازی مراکز مشابه از محل حمایتهای واریزی جاری خیرین به حساب رعد الغدیر نمی باشد. این بودجه با سرفصل مشارکت در توسعه مراکز مشابه و از سوی افراد خیّری تامین می شود که به صورت اختصاصی نیت راه اندازی مراکز مشابه رعد الغدیر در کشور را دارند.