نشست هم اندیشی سازمان های مردم نهاد با حضور معاون وزیر کار برگزار شد

به گزارش واحد روابط عمومی، نشست هم اندیشی فرصت های همکاری سازمان های مردم نهاد با حضور مهدی مسکنی معاون تعاون وزیر کار و رفاه امور اجتماعی عصر روز شنبه در محل موسسه نیکوکاری رعد الغدیر برگزار شد.

در این نشست مدیران عامل سازمان های مردم نهاد و خیریه ها پس از معرفی مجموعه خود و ارائه راه کارهای همکاری درباره چگونگی تعامل و همکاری با یکدیگر به گفتگو پرداختند. همچنین در ادامه مهدی مسکنی معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی در خصوص ایجاد تعاونی و فرصت های همکاری در این زمینه توسط سمن ها نکات قابل توجهی را اعلام کرد.

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب

آغاز ثبت‌نام فرآیند انتخاب تیم ایران برای ابیلیمپیک هلسینکی ۲۰۲۷

ابیلیمپیک، رقابت بین‌المللی مهارت‌های حرفه‌ای افراد دارای معلولیت است که هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود. در این دوره، بیش از ۴۰ رشته در هشت گروه اصلی شامل فناوری ساخت‌وساز، صنایع دستی و اوقات فراغت، هنرهای خلاقانه و مد، غذا، فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنعت، رسانه و خدمات معرفی شده است.

مطالعه خبر
از یک یونیت کوچک تا کلینیکی برای توان‌یابان؛ روایت شکل‌گیری کلینیک دندان‌پزشکی رعدالغدیر

از یک یونیت کوچک تا کلینیک برای معلولین؛ روایت شکل‌گیری مرکز دندان‌پزشکی رعدالغدیر

کلینیک دندان‌پزشکی رعد الغدیر از سال ۱۳۸۸ با هدف ارائه خدمات رایگان دندان پزشکی به افراد دارای معلولیت جسمی‌حرکتی در کشور فعالیت می‌کند و به گفته یکی از بنیان گذاران این کلینیک، حدود ۲۰ دندان‌پزشک به‌صورت داوطلبانه با این مجموعه همکاری دارند؛ با این حال، افزایش تعداد نیروهای داوطلب و جذب کمک‌های مردمی برای ارائه خدمات بیشتر، همچنان از نیازهای این مرکز عنوان شده است.

مطالعه خبر