کمپین سهام مهربانی به یارى اشتغال معلولان مى‌آید

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

روابط عمومی رعد الغدیر از راه‌اندازی ” کمپین #سهام_مهربانی” برای حمایت از اشتغال معلولان خبر داد.
معصومه فراهانی مدیر روابط عمومی و بین الملل رعدالغدیر در مورد ” کمپین سهام مهربانی ” گفت: کمپین سهام مهربانی طرحی از موسسه نیکوکاری رعد الغدیر می باشد .این کمپین مانند هر کمپین دیگری با حرکت خودجوش جمعی از نیکوکاران کشورمان و با همکاری و مساعدت هنرمندان ،رسانه و مطبوعات در حال توسعه می باشد .
در جامعه ما موضوع اشتغال امری جدی می باشد که پرداختن به آن، نیاز به عزم جدی همه آحاد جامعه خواهد داشت . در این بین توجه به توانمندیهای شغلی افراد توانیاب دارای مهارت و تحصیلات که بعلت ضعف در فراهم نبودن بسترهای مناسبی چون حمل و نقل،مناسب سازی شهری ،مسائل تفکری ،فرهنگی و اجتماعی مجبور به بودن در انزوای منازل می باشند واقعیتی دردناک در جامعه ما می باشد.

وظیفه موسسات مردم نهاد در جامعه ،داشتن بینش و بصیرت کافی نسبت به شناسایی به هنگام مشکلات موجود در جامعه مددجویان و بهره مندی از روشها و تکنیکهای مناسب برای حل مسئله می باشد .

به همین جهت ما با توجه به مشکلاتی که درحال حاضر فرد توانیاب و خانواده‌ه وی را درگیر کرده ، و نیز آمارهای نگران کننده‌ای که با آن روبرو هستیم، این کمپین را ایجاد کردیم و تلاش ما براین است که برای آن دسته افراد که می خواهند با انفاق مالشان در امر ایجاد اشتغال مشارکت نمایند ، فرصتی ایجاد کنیم .
وی ادامه داد : شیوه کار ما اینگونه است که هرفرد نیکوکار و علاقمند به حمایت از توانمند سازی معلولین با عضویت در کمپین ضمن ارائه حمایت مالی به این عزیزان، نسبت به معرفی کمپین به ۱۰ نفر و یا تعدادبیشتری از دوستان اقدام می نماید .
معصومه فراهانی افزود: گروه تلگرام ما به نشانی
https://t.me/joinchat/AAAAAEHVinpkKA1M7uDhHw

می باشد. ضمنا لینک مستقیم کمپین دربنر سایت این موسسه به نشانی :www.raad-alghadir.org هم درج شده است که مردم می توانند از این طریق با ما ارتباط بگیرند.
فراهانی در مورد زمان این کمپین هم اشاره نمود و گفت: این کمپین از تاریخ ۲۲ فروردین ۹۶ مقارن با میلاد با سعادت حضرت علی ع راه اندازی و تا ۲۲ اردیبهشت ماه میلاد با سعادت ولی عصر عج ادامه خواهد یافت .
و پس از پایان کمپین اعضا به کانالی دعوت می شوند که می توانند از طریق کانال در جریان برنامه های اجرا شده و گزارشات کاری قرار گیرند .
فراهانی در پایان خاطر نشان کرد: ما از اعضا پس از عضویت و مشارکت نظر سنجی خواهیم داشت و ضمن دعوت از ایشان برای بازدید از موسسه، نظرشان را در مورد موضوع کمپین و تاثیرات آن جویا خواهیم شد .
در حال حاضربیش از ۱۳۰۰ نفر به این کمپین پیوسته اند و هر فرد تنها با پرداخت حداقل ۵۰۰۰ تومان در این کمپین سهامدار اشتغال توانیابان میشود . تا الان حدود ۲۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان مشارکت نقدی توسط اعضا پرداخت شده است .
ما برای ایجاد اشتغال ۵۰ نفر توانیاب جسمی حرکتی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه اپراتوری مراکز پیام، نیاز به جلب مشارکت ۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان داریم که امیدواریم با مشارکت نیکوکاران و افراد نوعدوست این امر میسر شود .

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر