بازخوردهای مناسبی از همکاری با معلولان گرفتیم/ عزم جدی شهر فرودگاهی امام برای اجرای مسئولیت اجتماعی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

علی کاشانی حیدری، مدیر دفترارتباطات رسانه و امور بین الملل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در حاشیه مراسم هفدهمین سالگرد تاسیس موسسه نیکوکاری رعد الغدیر در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به قرارداد همکاری۱۸ نفر از توان یابان این موسسه با فرودگاه امام خمینی در بخش کال سنتر گفت: بر اساس وظیفه ذاتی هر نهاد دولتی و به خصوص مجموعه «شرکت شهر فرودگاهی» مبنی بر انجام مسئولیت اجتماعی و با توجه به توانایی بالایی که در میان عزیزان کم توان جسمی مجموعه رعدالغدیر وجود داشت، بر اساس پیشنهاد مدیر کل دفتر شهر فرودگاهی الکترونیکی شرکت شهر فرودگاهی جناب آقای مهندس امین زاده، مجموعه پاسخگویی به تماس های غیر حضوری مجموعه شهر فرودگاهی که شماره ۰۹۶۳۳۰ است به موسسه رعدالغدیر واگذار شد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر