کارگاه خیاطی

کارگاه خیاطی رعد الغدیر از سال ۱۳۸۵ به همت جمعی از خیرین؛ با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای افراد دارای معلولیت تجهیز و راه اندازی شد.
این کارگاه با ایجاد اشتغال برای ۱۵ نفر در زمینه تولید انواع البسه کار شرکتها، مانتو مدارس، ملحفه و گانهای بیمارستانی، ساکهای پارچه ای و … در طبقه همکف ساختمان شرقی رعد الغدیر فعالیت دارد.
تعهد، پاسخگویی، وقت شناسی، ارائه محصول با کیفیت و تلاش برای جلب اعتماد، رضایت و حفظ و نگهداشت مشتریان زمینه همکاری با بیش از ۱۵۰ برند مطرح کشور را برای این موسسه به ارمغان آورده است.
واگذاری فرصتهای خرید و تامین کالا از تولیدات این کارگاه توسط شرکتها، دستگاه ها، سازمانها و… یک اقدام ارزشمند و انسانی است که نه تنها نقش موثری در کسب اعتبار اجتماعی و ارتقای مسئولیت اجتماعی (CSR) شرکتی و یا شخصی (PSR) و مشارکت معنوی آنها در حمایت از اشتغال پایدار این قشر را فراهم آورده است، بلکه منجر به ساخت و گسترش مدلی موفق از زنجیره همکاری سازمان های مردم نهاد و بخش خصوصی و دولتی را رقم زده است.
کلیه مشتریان علاقمند به همکاری با این کارگاه می توانند حضوری از محل کارگاه خیاطی رعد الغدیر بازدید نموده و پس از مشاهده کیفیت محصولات، نسبت به عقد قرارداد رسمی برای تولید البسه اقدام نمایند.

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
چگونه یک محیط کار فراگیر ایجاد کنیم؟

چگونه یک محیط کار فراگیر ایجاد کنیم؟

در دنیای امروز، موفقیت یک کسب‌وکار تنها به سود مالی آن بستگی ندارد؛ بلکه به فرهنگ سازمانی و ارزشی که برای کارکنان خود قائل است نیز مرتبط است. ایجاد یک محیط کار فراگیر و بدون تبعیض، نه تنها یک مسئولیت اجتماعی است، بلکه یک استراتژی هوشمندانه برای رشد و نوآوری به شمار می‌رود. استخدام افراد دارای معلولیت، گامی مهم در این مسیر است که به کسب‌وکار شما کمک می‌کند تا به استعدادهای ارزشمند و پنهان دسترسی پیدا کند.

مطالعه خبر