برگزاری اردوی یک روزه باغ گیاه شناسی ملی ایران

به گزارش روابط عمومی مؤسسه نیکوکاری رعد الغدیر، در ادامه برنامه‌های این مؤسسه با هدف توسعه فرصت‌های یادگیری و تقویت مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت، اردوی تفریحی و آموزشی باغ گیاه‌شناسی روز چهارشنبه ۲۹ مهرماه  با حضور ۳۰ نفر از افراد ناشنوا و کم شنوا برگزار شد.

بازدید از باغ گیاه‌شناسی، فرصتی برای آشنایی با تنوع گونه‌های گیاهی و بهره‌مندی از محیط طبیعی فراهم کرد. همچنین این برنامه بستری برای تجربه فعالیتی جمعی، تقویت ارتباطات اجتماعی و ایجاد فضایی متفاوت برای یادگیری و نشاط شرکت‌کنندگان بود.

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب

برگزاری نمایشگاه آثار هنری و صنایع‌دستی هنرمندان دارای معلولیت رعد الغدیر در گروه مالی بانک مسکن

نمایشگاه عرضه و فروش آثار هنری و صنایع‌دستی هنرمندان دارای معلولیت مؤسسه نیکوکاری رعد الغدیر، با پیشنهاد گروه مالی بانک مسکن و در راستای تعامل و همکاری دو مجموعه، روز چهارشنبه ۱۵ مهرماه ۱۴۰۵ در ساختمان گروه مالی بانک مسکن برگزار شد. این نمایشگاه با استقبال کارکنان و خرید محصولات هنرمندان همراه بود و فرصتی برای حمایت از اشتغال پایدار آنان فراهم کرد.

مطالعه خبر

تجلیل از ۳۵ کارآموز ناشنوا و کم‌شنوا در رعد الغدیر به مناسبت روز جهانی ناشنوایان

در این مراسم، ضمن قدردانی از حضور و تلاش‌های ناشنوایان و کم‌شنوایان، بر اهمیت توجه به نیازهای آنان، فراهم‌سازی فرصت‌های برابر و تقویت زمینه‌های مشارکت فعال در جامعه تأکید شد. چنین برنامه‌هایی فرصتی برای تعامل نزدیک‌تر نهادهای مسئول با جامعه افراد دارای معلولیت و شناسایی ظرفیت‌ها و نیازهای آنان فراهم می‌کند.

مطالعه خبر