اعزام ۱۲۰ توان یاب جسمی حرکتی در توری ۴ روزه به مشهد مقدس

رعدالغدیر برگزار میکند ؛
اعزام ۱۲۰ توان یاب جسمی حرکتی در توری ۴ روزه به مشهد مقدس

روابط عمومی رعد الغدیر: توانیابان به پابوسی امام هشتم می روند .

معصومه فراهانی( مدیر روابط عمومی موسسه نیکوکاری رعدالغدیر) از اعزام ۱۲۰ نفر توان یاب جسمی حرکتی این موسسه به مشهد مقدس خبر داد و گفت : تور چهار روزه  مشهد مقدس با حضور توان یابان ، خانواده های آنان و جمعی از مسئولین و گروه های همیار موسسه برگزار میشود .

این سفر زیارتی سیاحتی از نیمه شب دوشنبه ۱۳ مهر ماه آغاز و تا روز جمعه ۱۷ مهر ماه۹۴ ادامه دارد.در این سفر ۴ روزه توان یابان ضمن برخورداری از برنامه های معنوی و زیارتی از اماکن تفریحی شهر مشهد بازدید و از برنامه های فرهنگی سفر نیز بهر مند می شوند.

ایشان با بیان اینکه در این سفرگروه های مختلفی از معلولین با محدودیتها و شرایط حرکتی متنوع حضور دارند گفت: به منظور ثبت خاطره ای ماندگار از سفر در ذهن توان یابان تلاش گردید تا با فراهم کردن تسهیلات رفاهی همچون به همراه داشتن فردی از اعضای خانواده بعنوان همراه ،مکان مناسب سازی شده به منظور محل اقامت و وسیله نقلیه مناسب سازی شده برای تردد توان یابان ویلچری و عصایی در سطح شهر ، امکان زیارت و برنامه تفریحی مطلوب برای آنها فراهم آید .

وی با بیان اینکه کل هزینه این سفر معنوی در حدود ۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال می باشد افزود : یک سوم هزینه این سفر توسط دفتر شهردار محترم تهران،یک سوم توسط خیرین و مابقی توسط خود توان یابان پرداخت شده است .

ایشان همچنین افزود : ثبت نام توان یابان از اول شهریور به مدت یکماه صورت یافت  که۷۰ در صد از شرکت کنندگان در این سفر را بانوان و ۳۰ درصد را آقایان تشکیل می دهند.

فراهانی در خاتمه افزود به منظور ثبت رویدادها و وقایع سفر یک مستند ساز در این سفر همراه توان یابان خواهد بود .

 

 

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر