اعضای مجمع خیرین کشور میهمان رعدالغدیر شدند

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

روابط عمومی: صبح امروز جمعی از اعضای هیات مدیره مجمع خیرین کشور از محل موسسه بازدید کردند.
معصومه فراهانی مدیر روابط عمومی موسسه نیکوکاری رعد الغدیر با اعلام خبر بازدید جمعی از اعضای هیات مدیره مجمع خیرین کشور از محل موسسه نیکوکاری رعد الغدیر افزود: در طی نشست دوستانه و بازدید صورت گرفته از بخشهای مختلف موسسه ،اعضا در جریان فعالیتها و برنامه های این موسسه قرار گرفتند.

وی افزود: در این برنامه که با حضور آقایان دکتر مجتبی رحماندوست ،محمد اسماعیل فانی،پرویز زارعی ،عطااله سلطانی صبور ،حسن حمزه زاده و دکتر میر محمدی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی همراه بود دوستان فعالیتهای این موسسه را در سطح کشور بی نظیر بر شمردند و حمایت خود را برای پیشبرد بهتر امور به نفع توانمند سازی و اشتغال توانیابان اعلام کردند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر