حضور دوچرخه سواران گردشگر در رعد الغدیر

حضور دوچرخه سواران گردشگر در رعد الغدیر

۲۰ دوچرخه سوار گردشگر از گروه اکوبایکر با حضور در موسسه نیکوکاری رعد الغدیر، از مرکز صنایع دستی این موسسه دیدن کردند.

به گزارش روابط عمومی موسسه نیکوکاری رعد الغدیر، روز سه شنبه ۱۹ تیرماه، جمعی از دوچرخه سواران گردشگر با هدف آشنایی با موسسه و تروج فرهنگ حمایت از افراد دارای معلولیت، ضمن خرید از مرکز صنایع دستی این موسسه، از کارگاه های آموزشی نیز بازدید کردند.

در این بازدید رحمان محمودی مدیر “کارگروه گردشگری با دوچرخه اکوبایکر”، ضمن ابراز خرسندی برای حضور در موسسه رعد الغدیر عنوان کرد: تمام آثار هنری این مرکز، بسیار خارق العاده است به طوری که نمی توان تصور کرد چنین ظرافتی حاصل دست یک فرد معلول باشد. باید گفت که معلولیت محدودیت نیست.

وی موسسه رعد الغدیر را سراسر انرژی مثبت دانست و گفت: افراد دارای معلولیت در  این موسسه می توانند به راحتی هنر کسب کرده و درآمد داشته باشند و این امر جای قدردانی دارد.

محمودی معتقد است: افراد دارای معلولیت با حضور در  موسسه رعد الغدیر می توانند به رویاهای خود برسند.

لازم به ذکر است: این بازدید با اوقات خوشی برای دوچرخه سواران گردشگر و توانیابان همراه بود.

نظرات شما
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر