همایش بزرگ روز جهانی افراد دارای معلولیت برگزار می شود

با هدف تکریم از توانمندی‌های  افراد معلول نخبه و تقدیر از خانواده های آنان، همایش بزرگ «روز جهانی افراد دارای معلولیت» برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی موسسه نیکوکاری رعد الغدیر، این مراسم روز یک شنبه ۱۲ آذرماه از ساعت ۱۷ تا ۲۱ در سالن شهید آوینی فرهنگسرای بهمن، با حضور ۱۵۰۰ نفر از افراد معلول و خانواده‌های آنان، مدیران دولتی و فعالان مراکز مردم نهاد برگزار  می‌شود.

این مراسم که به صورت زنده از شبکه خبر پخش خواهد شد، از برنامه های متنوعی همچون: قرائت بیانیه  روز جهانی معلولان، سخنرانی مهمان ویژه برنامه، تقدیر از برگزیدگان دارای معلولیت، اجرای داوطلبانه کنسرت خواننده پاپ ایران (گرشا رضایی)، استندآپ کمدی (ابوطالب حسینی) همراه است.

بر اساس این گزارش: این مراسم با همت موسسه نیکوکاری رعد الغدیر و مشارکت موسسه شمس الشموس، موسسه همیاری، موسسه بهشت امام رضا، انجمن برنا و انجمن کوتاه قامتان برگزار می شود.

لازم به ذکر است: ایاب و ذهاب مدعوین این مراسم با مشارکت داوطلبانه سامانه حمل و نقل جانبازان و معلولین انجام می شود.

نظرات شما
1 دیدگاه
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی دیدگاه ها
دیگر مطالب
ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

ویروس‌های نامرئی ذهن؛ وقتی شایعات از خود بحران خطرناک‌تر می‌شوند

اما این چرخه برای همه پیامدهای یکسانی ندارد. افراد دارای معلولیت که به‌دلیل شرایط خاص زندگی، فشارهای محیطی و تجربه‌های روزمره، اغلب با سطح استرس پایه‌ی بالاتری مواجه‌اند، خیلی زودتر از دیگران از این بمباران اطلاعاتی آسیب می‌بینند. شنیدن حتی یک خبر نگران‌کننده — که بعدها ممکن است مشخص شود شایعه بوده — می‌تواند به سرعت آرامش روانی آن‌ها را بر هم بزند و تمرکز و احساس امنیتشان را مختل کند.

مطالعه خبر
آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

آغاز پویش «نذر مهربانی» در دهه امامت و ولایت

به گزارش روابط عمومی این موسسه، این پویش از عید سعید قربان تا عید غدیر خم، به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت.
در این طرح، ۲۵۰ بسته پروتئینی شامل: گوشت مرغ و گوسفند با مشارکت خیرین تهیه و بین خانواده‌های تحت پوشش موسسه توزیع می‌شود.

مطالعه خبر